2010-09-12

PIRMA STAIGMENA


BARCELONA 0-2 HERCULES


Labai greitai, antrojoje savaitėje didelė staigmena atsitiko La Lygoje. Alikantės Hercules laimėjo 0-2 prieš Barceloną. Galų gale Guardiola nusprendė palikti Xavi, Alves, Pedro, Milito, Busquets ir Puyol tarp atsarginių žaidėjų. Iš jų tik Puyol sedėjo ant suoliuko dėl fizinių probliemų. Tokią dovaną Hercules pukiai išnaudojo, konkrečiau Valdez. Paragvajietis turėjo dvi galimybes ir abi išnaudojo. Barcelonai viskas yra sunkiau be Xavi ir, kaip atsitiko Ispanijai prieš Argentiną, vakar buvo matyta, kad šiuo metu nera todio žaidėjo kaip jis, kuris gali per sekundę sugalvoti ką daryti ir priimti patį geriausią sprendimą.

REAL MADRID 1-0 OSASUNA

Mourinho iškovojo savo pirmą pergalę kaip Madrido treneris po 90 nuobodžių minučių, per kurias žiūrovai dažniausiai švilpė. Real Madridas dar nerado savo žaidimo ir dėl to publika supyko, ypač ant Ronaldo ir Higuaino, kuris vakar prarado tris labai aiškias galimybes įmušti įvarčius. Bet ne viskas buvo blogos naujienos. Ozil pradėjo demostruoti Mourinhui, kad jis turi žaisti kuo daugiau, nes moka lengvai ir labai gražiai žaisti, ir tokį dalyką labai mažai futbolininkų moka daryti. Taip pat diena laimingai baigėsi Carvalhui. Jis įmušė pirmąjį Real Madrido įvartį šitame sezone po Ronaldo perdavimo kontra atakoje.

ATLETIC BILBAO 1-2 ATLETICO MADRID

Tikrai atrodo, kad šitas Atletico yra kitas Atletico. Vakar nuo pirmos minutės perėmė kamuolį ir kontroliavo žaidimo laiką. Atletico dabar pirmauja lentelėje ir aišku, kad dabar yra per anksti bet Quique Sanchez Floreso komanda turi pakankamai daug kokybiškų žaidėjų gerai ginančių savo vartus ir galinčių laimėti ne tik Forlanui ir Agüero dėka. Nebent, reikės laukti žiurėti kiek laiko Agüero negalės žaisti po vakar gautos kelio traumos, ir kaip Diego Costa padės komandai.

VALENCIA 1-0 RACING

Sunki iškovota pergalė Valenciajai, kuri pirmoje pusėje daug kentėjo bet paskutinę to kelinio minutę įmušė vienintelį rungtynių įvartį. Maduro su galva išnaudojo puikų Mato perdavimą po 46 minučių, per kurias Racing daug kartų buvo arti įvarčio. Jie net įmušė kamuolį į stulpo. Antroje pusėje Valencija galėjo žaisti kaip jai patinka, kontra atakuojant, bet vakar nebuvo Aduritzo naktis, todėl jis negalėjo padidinti įvarčių skaičių.

Šestadienio rungtynių santraukos.


Šiandienos rungtynės:

Getafe - - Levante 18:00 val.
Zaragoza - - Málaga 18:00 val.
Sporting - - Mallorca 18:00 val.
Villarreal - - Espanyol 20:00 val.
Sevilla - - Deportivo 22:00 val.
Almería - - R.Sociedad Pirmadienį 22:00 val.

3 komentarai:

  1. Bet gal nebogai yra kad Barcelona jau pralaime.....nes dabar reikia dar daugiau stengtis! Nes Champions League prades ir greitai zais pries Atletico irgi......reikia pabusti!!!

    AtsakytiPanaikinti
  2. Ispanija pralaimėjo prieš Argentiną ne dėl Xavi, o todėl, kad neturėjo savo dviejų geriausių žaidėjų: Messi ir Higuain

    Gėėėėda

    Juokauju :D :D

    AtsakytiPanaikinti
  3. XDDDD sutinku apie Messi, Higuain yra labai geras zaidejas, bet jis labai neregularus

    AtsakytiPanaikinti