2010-09-19

ATLETICO MADRID - BARCELONA

Real Madridas nuėjo miegoti pirmaudamas Ispanijos Primera Division Lygoje. Vakar prieš Real Sociedadą Madridas negalėjo dominuoti žaidime, bet pirmas Di Maria su nuostabiu spyriu dešine koja, nors jis kairiakojis, kuris įėjo į vartus per patį kampą ir po to Ronaldo su sėkmingu baudiniu nugalėjo Tamudo įvartį. Pergalė be spektaklio, bet vis tiek trys taškai, kurie leidžia Real Madridui su septyniais taškais būti pirmoje vietoje. Ir trys taškai laimėti su Mourinho stiliumi. Stipri gynyba ir efektyvumas. Dabar reikia žiūrėti ar sirgaliams patiks toks žaidimas, nes negalima pamiršti, kad Capello laimėjo dvi Lygas, viena iš tų prieš Bobby Robsono Barçą, kuriame žaidė Ronaldo, pirmasis Ronaldo, ir vis tiek abejais metais jis buvo atleistas iš Madrido, nes negražai žaidė. Aišku, šis Madridas turi geresnus žaidejus ir jau prieš Ajax parodė, kad irgi gali laimėti ir sukurti gerą spektaklį tuo pačiu metu. Nepaisant to, vakar, po Ronaldos įvarčio Diarra įėjo į aikštę vietoje Ozilo…Dar reikia laukti.

Ir Šiandien rekia taip pat pakalbėti apie vienas rungtynes, kurios niekada nieko nuvilia. Atletico Madrid-Barcelona. Paskutiniose dešimt rungtynių buvo 48 įvarčiai įmušti. Tris metus Barça ten pralaimėjo. Per paskutinius aštuonis metus nėra jokios kitos comandos, prieš kurią Barça pralaimėjo daugiau taškų: 29. Tikiuosi, kad Agüero galų gale galės žaisti, kad visos žvaigzdės bus ant žolės. Šiandien Madride ir Barcelonoje yra Baro ir radijos vakaras. Visi draugai kartu, vieni už Atletico kiti už Barcelona laukia kartu su savo alumi ir tapas beprotiškiausių rungtynių la Lygoje….SU SPEKTAKLIU!!!!
Būtinai šiandien reikia pažiurėti arba per Sport 1 20:00 valandą, arba tiems, kurie neturi tokio kanalo čia yra vieną puslapį kuriame galėsite rasti: http://www.rojadirecta.com/
Ir prieš rungtynes tikrai rekomenduoju pažiurėti šitus tris video:
2009 metais La Lyga Madride
1997 metais Ispanijos Taurė Barcelonoje (su Ronaldo ir Figo Barcelonoje)
1995/1996 Caminero prieš Barçą padarė vieną iš pačių gražiausių dalykų, kuriuos aš per visą savo gyvenimą esu matęs futbolo aikštėje.

2 komentarai:

  1. ........Barcelonos komanda tikrai dominavo siandien - pagal laimejo. Vel geros varzybos buvo ir as manau, kad Barcelona dar buvo "hungry for the win" is Cempionu lygos laimejimo pries Panathinaikos........

    AtsakytiPanaikinti
  2. .......ir dar vienas dalykas - de Gea is Atletico bus naujas Buffon!

    AtsakytiPanaikinti